Program

FL2018 Programını indirmek için tıklayınız.

Programda yer alan ID numaralarına karşılık gelen bildirilerin listesi için tıklayınız.


11-14 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Future Learning 2018 konferansımızda bu yıl 11-12 Eylül 2018 tarihlerinde birbirinden ilginç konu başlıklarına sahip eğitimler ve atölye çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çalışan öğretmenlerin aşağıda adı geçen eğitim ve atölye çalışmalarına katılımı ücretsizdir; ancak bu eğitim ve atölye çalışmalarına katılım kontenjanla sınırlıdır. Bu nedenle katılımcılar, eğitim ve atölye çalışmalarına kayıt tarihi öncelik sırasına göre seçilecektir. Tüm eğitimlere katılacak isimler konferans web sayfasından (http://futurelearning.org.tr/) ilân edilecektir.

Kaydınızın gerçekleşmesi için Etkinlik Kayıt Formu’nu doldurunuz. Etkinlik Kayıt Formu’na https://goo.gl/forms/URHILgJRXrYKKk6F3 adresinden erişebilirsiniz.

Eğitimler ile ilgili detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz.

(Sanal Gerçeklik Atölyesi 12 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir.)

EĞİTİMLER:

Eğitsel Robotik Uygulamaları
Toplum 5.0 Olma Sürecinde Sosyal Ağ Güvenliği
STEM Atölyesi
Sanal Gerçeklik Atölyesi
Dijital Çağda Öğretim: Çevrimiçi Teknolojilerin Öğrenme Ortamlarında Etkin Kullanımı

Konferansımızda, öğrenmenin odağında bulunan ve onun temel varlık nedeni olan insanın yaşam boyu öğrenmesi ve nitelikli yetişebilmesi için en doğru, etkin ve verimli yöntemler, stratejiler, teknikler ve teknolojilerin geliştirilmesi için fikirlerin ortaya atılması ve tartışılması teşvik edilecektir. Bu bağlamda konferansımızda, eğitim/öğretim faaliyetleri ile ilgili, çeşitli kurum/kuruluşların destekleri kapsamında proje olarak hayat bulmuş iyi örneklerin sunulması ile bu örnekleri model alacak yeni uygulamaların geliştirilmesine katkı sağlanması adına “Eğitimde İyi Örnekler” oturumu düzenlenecektir.​
Eğitimde İyi Örnekler oturumunda öğretmenlerin eğitimde iyi örnek teşkil edecek uygulamalarını sunarak diğer katılımcılar ile deneyimlerini paylaşması beklenmektedir.​
Bu doğrultuda sunum yapmak üzere başvurmak isteyen öğretmenlerimizin aşağıda linki verilen başvuru dosyasını doldurarak zerrinareis@yahoo.com adresine e-posta göndermesi gerekmektedir. Başvuruyu sadece “proje sorumlusu” öğretmenler yapabilecektir.

Türkiye’nin kalkınmasında en önemli faktör olan eğitimin çağımızda daha etkili ve yaygın olabilmesi ancak teknoloji ve internet olanaklarından yararlanmakla mümkün olabilecektir. Bu doğrultuda, eğitimde teknolojiyi kullanmakta olan okul/eğitim kurumları, STK’lar ve özel yazılım şirketlerinin örnek olabilecek uygulamalarını sunabilecekleri bir yarışma düzenlemek amacıyla yola çıkmış bulunuyoruz.

Yarışmalar iyi örneklerin ortaya çıkarılması ve daha iyi uygulamaların geliştirilebilmesi için önemlidir. Bu nedenle “VII. Uluslararası Gelecek İçin Öğrenme Alanında Yenilikler” Konferansı’nda ikinci defa programa alınmıştır. 25 Mayıs 2018 – 25 Temmuz 2018 tarihleri arasında K12 (ilkokul, ortaokul ve lise), üniversite, özel sektör, kamu ve diğer kurumlardan (vakıf, dernek vb. gibi diğer kuruluşlar veya bireysel başvurular) başvuru kabul edilecektir.

Başarılı projeler, 13 Eylül 2018 tarihinde konferansın açılış gününde onurlandırılarak eğitim ve iş sektörüne duyuruları yapılacaktır. Aynı gün öğleden sonra düzenlenecek olan bir oturumda proje sahiplerine projelerini sunma imkânı tanınacaktır. Ayrıca web sitesinde projelerin özetleri yayınlanacaktır.

Lütfen yarışma hakkında genel bilgileri ve başvuru koşullarını öğrenmek için Yarışma Yönergesini okuyunuz. Yarışma Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız. Yarışma ile ilgili her türlü sorunuzu edonusum@tovak.org adresine gönderebilirsiniz.